Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord.

Ett ord behövs.

Panik.

Det är ordet som beskriver det mesta som händer i mitt liv just nu.
Det är ordet som har en enorm innebörd även om många inte förstår det.
DET är ordet.




Fri vers av Mindfuck
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 00:10



Bookmark and Share


  Bysmeden
Djupa tankar....gillar ditt skriveri...djupa ord skrivna av fromma händer...!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck