Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårstädningen har börjat

kaffet och ideerna är slut
fast vi ju tänker så otroligt många tankar
varje dag , har de forskat fram

ändå så är det
tomt ibland, känns det som
så jag undrar vad ska jag fylla på med?

eller fungerar det som en fastekur inför våren
att rensa ut gammalt
så nytt får plats

i det ljuset så känns det genast bättre
tomheten som gör plats
för fräscha och nya tankar

jag öppnar upp ett fönster
och släpper in frisk luft
vårstädningen har börjat




Fri vers av havsutsikt
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 21:22



Bookmark and Share


  Helena
Tänkvärt, bra att rensa på alla plan..
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt