Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vers som skall ge tröst, är det tänkt.


skötet

Tillvaron är så förunderligt skör
men kraft finns i dess sköte
låt oss tänka på att varje människa som dör
är stoft efter tusen generationers möte




Fri vers av torbjorn
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-05-30 13:05



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Oerhört vacker.. en favvis!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

torbjorn