Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bad om förlåtelse Och fick ett mordhot tillbaka


För någon som mig


Kanske ligger kärlek för nära hat för att mitt förlåt skulle fungera
Eller så var det din ondskefulla plan
Att vrida ur mitt hjärta
Lägga det på städet
Och slå (med hammaren) gång på gång


Jag tror på det första
Med facit i hand
För dina tårar rinner ner för mina kindar
Att du kan gråta så mycket
För någon som mig





Fri vers av Mangetsu
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-13 17:35



Bookmark and Share


  Noname
Apfluskibladufuskar. Du är bäst!!!! Jag vill läsa mer, mer, mer. *Piip* vad underbart. Applåd
2008-05-10

    Melona
Det här är så bra att jag har svårt att ge dig någon kritik!

Du är så in i hvete begåvad och jag tycker om det du skriver...
såå mycket!¨

Du uttrycker dig med någon slags
nonchalant romantisk lätthet...
fast det är så ruskigt att läsa det du skriver,

det känns i hela mig!

Och den insikten som du innehar är avundsvärd!

\"för dina tårar rinner ner för mina kinder\"
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Du vänliga lilla varelse!
Jag förstår inte hur någon kunde motstå ditt förlåt!
2008-02-13

    UhmKaj
Vackert!
2008-02-13

  Hennes skratt är glitter
Järrevackert skrivet.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu