Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig

Längtar
Vill ha dig
Krama dig
Heta känslor, det brinner
av längtan, vill så se dig
dagar känns som år
Men när jag har dig
ligger i min famn
kysser mig
står tiden still

Från mitt hjärta,
en ros




Fri vers av noshörningen
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-16 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noshörningen