Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från r.


Vårdans 2

En vårbäck
rinner genom ditt sovrum
kraftigt
Håller om dig
smeker dig
dina mjuka läppar kysser
smakar så sött, din ljuvliga tunga
Min tunga, leker
Vattnet, så vilt, så längtansfullt
- en djurisk njutning
Fyll min mun med din sötma

Vill så känna dig, ditt inre
En droppe: från dig, från en bäck? – vet inte vilken
Nafsande, mycket lätt, gör mig galen
Undersöker, stryker med fingrarna, där
Slickar din venusgrotta

Du är så våt
Jag är så styv
Stönar
Kysser dina bröst, din hals, dina läppar
Och jag
ser i dina ögon, du ser i mina
Ett leende
Ett vilt hav




Fri vers av noshörningen
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-04-07 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noshörningen