Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:P


Våren är här

Våren är här
Årstiderna förändras, inget består
Regn och rusk byter ut snö och slask
En ensam fågel på en stjärnlös himmel, dansar i solens skugga
Nånstans sjunger klockor, sakta stryps de av snödroppar och is – en kaotisk symfoni

Är nån här?
Regn, det droppar

Har sovit hela mitt liv, gömt mig i en grotta
Äntligen ett svar – du viskar i mitt öra: ”sov ännu en stund”
Regn, nu är vintersömnen över




Fri vers av noshörningen
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noshörningen