Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig

Tänker på dig

Fingrar glider längs vägen
Minnets labyrint,
bara jag vet vägen
Buskar växer,
ogräs ohyra
rensar alla stigar
mina rosor… försvinner
tidens tand smular allt
Du sitter i en lund
Lugn
Obekymrad
ditt ansikte vilar
dina ögon sover
Och jag sätter mig ner, vaken

Vill så se dig
Så röra dig
Så känna dig

Hundarna skriker
Allt är så tyst, så tomt
En röst!
Är det din?
Ett eko, jag vill sova
Drömma om dig

Vill så se dig
Smeka dig
Känna din kropp

Ett hav av rött
vi flyter
så intensivt, berusande
Du sätter en ros i håret
Den blommar, växer
Vår lund, en plats
Labyrintens mitt
Vi följer vägen den gula
Dansar tillsammans bort
en ny verklighet
Och bakom försvinner lunden

Du är i mina tankar




Fri vers av noshörningen
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-02-18 15:49



Bookmark and Share


    söötsnö
jättevacker!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

noshörningen