Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig

Om du vågar stiga över tröskeln,
om du vågar komma till mig.
Ta av dig skorna,
ta av dig ytterkläderna,
lämna väskan i hallen.
I soffan kan du lägga dina åsikter om mig.
Ta av dig blusen och kjolen,
ta av dig underkläderna.

När du står naken framför mig,
ta av dig din nakenhet,
sedan all den nakenhet som döljer sig därunder,
ta av dig det allra innersta,
sedan det allra innersta av det innersta.
Ta av dig resten,
sedan återstoden av resten.

Släck ljuset i dina ögon.




Fri vers av johan_k
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-19 22:16



Bookmark and Share


    Nattviol
plagg för plagg
lager för lager
renaste nakenhet
själ och hjärta
men...
varför släcka ljuset
i ögonen?
och varför..
lova något som kommer
att vara fruktansvärt
svårt att hålla?
(bara min spontana
reaktion..)
gillar den här - för känslan
den ger, intentionen
av ärlighet..

; ))
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

johan_k

Senast publicerade
Lugn
Jag lovar
Kom till mig
* Se alla