Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När självmordet kommer efter reklamen II

Mina ögon
fyllda
av droppar
som ska falla

jag gråter ut
en sista flod
mitt inre
krossat

era blickar
dödade
den Ellen
som jag gömde

Nej,
jag mår
INTE
bra

Men nu
mår
jag
sämre

Och ni
tror
att ni
har räddat mig




Övriga genrer av Mangetsu
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 19:37



Bookmark and Share


    Melona
starka ord
som gör att

jag vill rädda dig

men du
du vet
att du är stark!

Och allt!
räcker att säga

yo da!?
:)
2008-02-21

  Noname
Varför känner jag så väl igen mig i denna dikt?
Bra skrivet med ord som ger igenkänning.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu