Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8.13, korridoren, högstadiet, iskalla blickar.


I flytande form



Du skulle ha kunnat slå mig i magen
Istället för att ignorera
Passera med det leende på läpparna
Som du brukade ge mig

Jag spreds med vinden
Så maktlös
När du gick förbi
Din doft hände i luften
Ett andetag

Jag föll
Du försvann runt hörnet

På golvet
Fanns en pöl
Jag
I flytande form





Fri vers av Mangetsu
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 20:10



Bookmark and Share


  Noname
Oj, ännu en vackert skriven text av dig. Du är otrolig ibland, vet du det. Det roliga är att jag så ofta känner igen mig i dina texter. Tack för ännu en skön läsning.
2008-02-21

    Melona
Du
skriver....

underbara bästa du

så att min själ värker!

Fan vad ont det gör och
och så skickligt du förmedlar
i starka metaforer!

Yo Yo (da)
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu