Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* A Poem, Just For You *

As i lay on my bed, my minds flies far away to a southern land.
We lay on the beach.
No one is there, except you and me.
You take my hand and i wish this night never to end.
We watch the sun go down, and we light up a fire.

It´s all quiet.
The only thing we can hear is our breathes and the waves hitting the beach.
The island is far, far away from civilisation.
We just have our selves to think about.
Drinks coconut milk and builds a little shud to save us from the wind.
As i watch you sleep, I know just how much i love you.


Then i remembered. Oh, crap... It was just a dream! <'3




Fri vers av Icca
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 02:18



Bookmark and Share


  LassO
Phil the beat, eller nåt... ;=) fint skrivet...
2008-02-25

  Kleva
Bravo ! *klappar händerna*
Vilken härlig dikt till en Sööt kille ;P

<3

Kram Kleva !
2008-02-25

  Blomster
Så många gånger man har drömt sig bort dit ingen annan hittar och så många gånger man har återvänt till verkligheten med ett sting av sorg och tomhet...

Tack för tillbakablicken du gav mig genom din text!
2008-02-25

  Lyckohäxan Enediel
Åh min fina lilla vän så vackert du skriver. En drömmande kärleksfull längtan om denna Phil.
Du är en pärla med vackra drömmar!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca