Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sov vännen min, dröm


drömmar om dig

hoppas du drömmer om nått vackert
en vackrare värld
en solig sommar
en vinter täckt av finaste puder
utan bekymmer och ångest
där du dansa på en äng
så glad
så lycklig.

hoppas att du drömmer om kungariken
vackra prinsar
prinsessor
En vacker höstdag
löv som dansar i vinden
Varm luft smeker
dina läppar, ditt hår
Svart drake sjunger sin klagosång
Skinande metall i fjärran, ditt hjärta slår så hårt
(Lyckliga slut?)
Du ler vackert, lägger dig ner i gräset,
blundar

Dröm nu, sov

... jag väntar på dig
I drömmarnas land


sov nu




Fri vers av noshörningen
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-02-26 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noshörningen