Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aprilväder....


Vårvinter


Mun mot mur

Dina läppar
vid stranden där borta

Din värme har stannat vid mina fötter
Jag gnuggar stickande ben
Försöker sprida dig genom blodet

Hon har din kropp
Jag har raggsockor

Och dina ögon är mina




Fri vers av Kopia
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 20:26



Bookmark and Share


  Vind
Icke standardiserat språk, nya bilder, ger nya vinklingar. Gillar det. Någonstans känns en saknad mellan orden.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Kopia
Kopia