Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den e så kul xD O.B.S. jag har inte skrivit den :P


This is Bob...

This is bob...

Bob likes you...

Bob likes sharp things....

I suggest you stay away from Bob...


Hihi ^^




Fri vers av Icca
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 15:15



Bookmark and Share


  Spider
Tänkvärd!
2008-03-19

  Lyckohäxan Enediel
Lyder ditt råd :)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca