Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver sånger som ingen annan får höra

Det finns en pojke
som jag tänker på ibland

Jag undrar vad han gör
Jag undrar om han förstår
hur jag känner...

Ibland skriver jag låtar
Ibland handlar de om honom...

...den där pojken som jag gillar

Och nu sitter jag här
med min gitarr
Jag spelar i dur och moll,
och jag sjunger en melodi

Ja, jag skriver sånger
som ingen får höra




Fri vers av Nina.
Läst 427 gånger
Publicerad 2008-03-20 21:35



Bookmark and Share


    Blåklinten
fint,
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina.