Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en bild du målat

Du är så fin, du ser alltid så glad ut.
Och när du är ledsen,
känns det som att hjärtat ska delas
i två delar.

När du ler lyser hela ansiktet upp.
Och man blir så glad,
att man skulle göra vad som helst,
för att du inte ska sluta.

För du lyser upp hela världen som en sol,
med ditt leende.
Och det är så underbart att titta på.
Precis som en bild du målat.




Fri vers av Nina.
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.