Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en låt till Pontus. Vi tänker på dig, gubben<3


Din ängel i mitt sovrum

Varje gång jag tittar upp, ser jag dig le
Och jag vet att du tittar ner
För att hjälpa mig genom min dag

Och jag önskar jag fick se dig än en gång
Höra dig prata, se dig le igen
Rör mig nu

Din ängel ler i mitt sovrum varje natt
Och jag vet att allt kommer bli bra
Snälla, stanna en dag till
Jag vill hålla om dig en sista gång
Kom tillbaka

Igår kväll sjöng du för mig
Jag hörde det när jag sov
Du sjöng för mig:
”Vi ska träffas igen, våra drömmar stannar kvar”

Och jag önskar jag fick se dig än en gång
Höra dig prata, se dig le igen
Rör mig nu

Jag kommer ihåg dagarna vi hade, så starkt
Jag saknar dig, mer än du förstår

Din ängel ler i mitt sovrum varje natt
Och jag vet att allt kommer bli bra
Snälla, stanna en dag till
Jag vill bara hålla om dig en sista gång
Kom tillbaka




Fri vers av Nina.
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.