Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om man är lätt att glömma varför finns man då? (kära gud det kan väl du svara på? jag är hemma hela kvällen, drunknar i saknaden men jag lovar att lyssna när du predikar om framtiden)


heala mig


jag minns hur du bad mig
att bli din hur ärligt dina ögon talade
hur hårt du höll min hand
när du berättade
att du var förälskad

jag sjönk djupare i din soffa
fnittrade lite, sådär man gör
när både ord och tystnad
blir fel

jag minns inte vad jag tänkte
men jag frågade om
du var riktig säker
för kärlek är stort för mig
du svarade ja och kysste mig
du övertygade mina känslor att
såhär får jag känna förevigt

men när man vill att tiden ska vila
blir det tvärtom
kärleken sprang iväg
lämnade sprickor på gångvägen
jag vill följa spåren som leder till dig
men något hindrar mig

jag minns hur du bad mig att lämna dig
dina ögon var annorlunda
du höll min hand
men det fanns inget där emellan

bara två händer i en iskall värld




Övriga genrer av söötsnö
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 20:28



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
snygt och maktig
2008-03-22

  vetlandaslyna
det gör ont. inte bara för att du skriver så levande, rakt-på, utan för att jag (och säkert många andra) känner igen sig. du tar liksom läsaren på en resa i sitt förflutna. och i ditt eget. och nej det där med att det inte fanns något mellan händerna....hur snyggt som helst. verkligen!
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Akta dig för New Age.
Se till att du får äkta vara.
Många falska profeter har gått ut.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö