Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kajalstänk på nyckelben och en jävla massa tårar.

Bara en jävla massa minnen
spridda över hela golvet.

Och jag känner fortfarande smaken
av rohypnol och det Bottenlösa Svarta

Att aldrig kunna blunda
utan att se Gråblå ögon och Kajal
Jag är märkt, Älskling
märkt för livet.
Och handledens ärr dansar i mönster inatt,
nu när jag är mer ensam än någonsin.

Förföljd av ensamhet
lämnad till ett ingenting
Jag är Perfektionen som gick fel
och i natt vandrar tankar över bara nyckelben
dem viskar om drömmar
viskar om liv

Jag lever på egna villkor, Älskling
Du var aldrig mer än kajalstänk på nyckelben.

Härifrån tar överlevnadsinstinkten vid

Vi ses i slutet av tunneln.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-26 02:19



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
\"Jag är Perfektionen som gick fel\"

\"Härifrån tar överlevnadsinstinkten vid

Vi ses i slutet av tunneln.\"

<3 jag tror nästan jag skulle kunna citera hela dikten, den var så förbannat bra. sa ju att du skulle fortsätta skriva :D keep it up hun! <3
2008-04-01

  mayhem and order
Underbar titel och en stor applåd för själva texten.
2008-03-26

    Nicklas
Bland det bästa jag läst på länge..!
Du har ett underbart språk och sätt att skriva, framförallt att
förmedla känsla.

Kan även känna igen mig i dina ord.

Bokmärks! (och de gör jag inte ofta)

Applåd!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence