Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt.

Jag lever i min egen värld
I min egen atmosfär

Jag lever i min egen värld
I min värld utan luft

I min värld där det alltid är varmt
I min värld där allt jag behöver är mig själv

Jag lever i en värld där ingen annan behövs
Ingen, Inget, Någon

Jag är den jag vill vara
Ni kan säga vad ni vill

Mitt liv i avskildhet passar mig bättre
Bättre än era liv bestående av tomhet

Jag är vilsen och tiden är knapp
Jag måste få reda på mitt kaos

Natten är utanför min dörr
Dörren ut på balkongen

Där ute är allt så mörkt
Det är tyst och öde

Det enda man hör är löven som rasslar i vinden
Löven som flyger över marken och nuddar lite nätt

Det enda man ser är stjärnornas klara strålar
Stjärnorna som lyser så starkt

Det är en Sån natt igen.

 




Fri vers av Mindfuck
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck