Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte det lättaste med det rättaste!

Att möta svaren, inte det lättaste med den rättaste!

Vill helst skriva frågor, har mest frågor. När skall frågorna vändas till svar?

Frågorna får sitt svar då handlingen görs. Då steget tas, då beslutet fattas!
Frågorna får sitt svar i mötet med den frågorna berör! Svaret kommer till den som vågar, den som hoppas och den som kämpar! Svaret kommer till den som ser längre, ser över och inte lyssnar till fördomar och anklagelser! Svaren kommer till den som gör något åt sin situation!

Jag har börjat röra mig mot svaren, detta är inte den lättaste vägen men den rättaste! Tro mig!

Idag är möjlighetens dag, att börja förändra, att börja söka, en början till att möta svaren hur de än ser ut!

Idag.




Övriga genrer av denutannamn
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn