Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen och igen och igen

Smeker din lena hud sakta
Kysser halsen och axeln varligt, känner den underbara doften av dig
Låter händerna vandra fritt över kroppen för att känna in varje vacker del
Lyfter upp dig mot väggen, varligt men stadigt
Vi förenas både fysiskt och själsligt
Vår blickar möter varann, vi följer varje rörelse och lyssnar in varje andhämtning
Tillsamans sjunker vi ned i soffan och fortsätter vår förening igen
och igen
och igen




Övriga genrer av denutannamn
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 06:11



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket vackert!kärlek är vackert!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

denutannamn