Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har du inte med att göra

Du ser hur jag mår
Du frågar hur det är
Du uppmuntrar
Du erbjuder dig ditt stöd
Du har omsorg om mig

Trots att du inte har med det att göra




Övriga genrer av denutannamn
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn