Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Dumhet, övervåld, rasism, rättsvidrighet, lögner, skrämselpropaganda, militariserade poliser med rätt att döda - London nuförtiden. \"Rättsstat\" o \"demokrati\" i övergång till polisstat o överhetsgodtycke. Googla på datumet o namnen för mer info.]


Cold blood, 22 July 2005

For Ian Blair, top cop, impartial eyes
to look at this would not be well advised.
We\'ve all been told what happened. This dark guy\'s
ID\'d and followed tube-wards. Jacket size
is bulky though it\'s baking hot July.
He runs and leaps the turnstile, which is why
he has to be immobilized and shot.
A danger! Clear! But every word\'s a lie.

He *is* pinned down. He doesn\'t flee a yard
or leap away. His jacket bulky? Not!
He wasn\'t ID\'d cos the guy on guard
just took a leak - it\'s boring in Tulse Hill.
His skin is white. Wrong place, wrong time. Life\'s hard.
Cold blood. Hot bullets. Fear. A death-squad kill.




Fri vers av Xjy
Läst 340 gånger
Publicerad 2008-03-31 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xjy
Xjy