Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ögonblick

ett ögonblick...
livet är ett ögonblick, ögon hos en sovande jätte
tittar ner på oss, små myror - sovande jätte ser inget, är bara en dröm
men jag vill ha dig här, om så bara för en stund - ett ögonblick
hålla om dig - tiden går så snabbt, en massa stunder
vill du också hålla om mig, bara för ett ögonblick?
tillsammans snurra på ett plastband - det är tiden
skulle så vilja spola tillbaka den, för evigt leva mellan stunderna
för bara ett ögonblick..
tillsammans i oändlighet
vill så ha dig här, om bara för
ett ögonblick...




Fri vers av noshörningen
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-04-01 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noshörningen