Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hypokondrikern.

feberbränt, allt är bränt.
huden bränd till ansiktet, vattenlös och torr.
lungorna fastbrända vid revbensbågen.
hjärtat rökt och sotat.
slår sakta..




Fri vers av Christine Bylund
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-04-06 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Bylund
Christine Bylund