Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T of Tottenham

natten är sammetslen och djupblå runtomkring
skakig tar jag mig ut från den svettsköljda scenen
där livet passerat revy.

han-hon-den-det, vad han nu är
som heter T
T som i totalt trolleri
ser mig i strålkastarupplyst cirkel.
T tänjer röstens tassemarker.

han kysser mig på halsen fast vi
knappt sagt våra namn.
han säger tell me what you desire?

hans hud är som kanel
hans ögon är som porslin
med mjuk brun längtan

jag pratar om honom till leda
varhelst jag kommer i dagarna efter
om att han gör mig skakig i knäna vid blotta tanken

på totalt transexuellt tumult
tisslande tasslande
totally transgender T, tickling tender Topper...




Fri vers av Christine Bylund
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-13 01:26



Bookmark and Share


  meeeww
"han kysser mig på halsen fast vi
knappt sagt våra namn.
han säger tell me what you desire?"

jag älskade den här
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Christine Bylund
Christine Bylund