Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mina vackra revben

Älska mina vackra revben så ska jag hjälpa dig att se dem
Glöm de mjuka formerna snart har jag spytt bort dem

Jag lurar dina ögon att tro att jag är vacker
Bristen på friskt överflöd ska bli mitt spackel

Och tårar inuti får bli min ända mat
Så ska du se att jag snart ser ut som någon dröm drömmar smakar gott och verkligheten stinker
Jag ska svabba mina golv från smuts

Jag ska bli en mardröm, och drömmar det ser bara den som drömmer. Dröm om mig i hemlighet. I drömmar tar ingen skada.




Fri vers av Iflywithbrokenwings
Läst 496 gånger
Publicerad 2008-04-10 18:38



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
antar det är en anorektikers ord?
Starkt skrivet trots att jag nog slipper se revbenen...
kram
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Iflywithbrokenwings