Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moch Moch!

\"Moch Moch\" sa han och flög sin väg

Och kvar blev jag med en livlös kropp




Fri vers av Iflywithbrokenwings
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 18:39



Bookmark and Share


  Junibarn
Åh. Du gestaltar döden på ett kortfattat och underbart sätt. Mycket fint.
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Iflywithbrokenwings