Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om en dröm.

Jag går på solen
letar efter näktergal
Dansa med döden.




Bunden vers (Haiku) av Blodsekund
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-06-19 14:16



Bookmark and Share


  Dilsewat
underbart, vartenda ord, :)
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund