Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning i den inre staden.

Har du erfaranhet av att överdosera med sanningen?
Jag gömmer mig likt en fågel i
köttet och
mina kyssar är
orkaner och
vuklaner.

Du letar efter det dödande mörker
som stängde in dig i den
femte drömmen.

Jag ömsar skinn och växer ifrån
de minnen då du sa att jag var
osynlig.

Det blir nog mer historia när jag
speglar mitt ansikte i papprets
matta yta.

Känner du mina flottiga fingrar
mot ditt tickande organ i
exstasens mest dolda dokument?

Jag sväljer den föruttnelse som
strilar ned för mitt sinne,
du plockar med de majskorn vars rot
är placerad mellan oss och ljuset
ovanför evigheten.

Skymning i den inre staden.




Fri vers av Blodsekund
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-06-19 14:30



Bookmark and Share


  Dilsewat
"papperets matta yta"

Det kan inte bli bättre!!!
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund