Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av dig på ögonlocken

När jag ligger på kvällen.
Inne på mitt rum.
I min stora säng.
Så är det enda i mina tankar
Du.

När jag blundar.
Är det enda jag ser
Du.

Som om du var fast.
Som om bilden av dig.
Alltid är där.
Nästan som om den var
Inbränd.




Fri vers av _bonito_
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-06-19 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_