Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig galen

Skakande

Gråtande

Panikslagen

Rösterna ekar i mitt huvud
Allting är suddigt

Ångesten skär i mitt hjärta
Deras blickar bränner som eld på min kropp

Allting öppnar sig
jag visar upp mina ärr
jag visar upp mina brister

Smärta

Ensamhet

Längtan

En längtan så stark
men till vad?

Jag vill vara prinsessan
ni vet, hon i sagan

Hon som blir räddad av sin prins
Han som går genom eld och vatten för henne

Jag vill vara prinsessan

Kalla mig galen.
Någons (mar)dröm
är en annans vardag




Fri vers av Mindfuck
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-21 21:48



Bookmark and Share


  Gin83
Väldigt bra
Uttrycket ä så kraftfullt o fullt av känslor
Man känner verkligen de olika sinnesstämningarnå
Riktigt bra
2017-01-02

  yllot
Stark text och det sista stycket \" någons mardröm är en annans vardag\", aj aj aj.. Ont gör det men vansinnigt väl formulerat..
2008-04-22

  mayhem and order
Grattis till redaktionens val!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck