Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkliga känslor

Din närvaro gör att jag får kontakt med känslor jag inte trodde fanns, sådana känslor jag bara har hört talas om. Kommer djupt nere från mitt inre, den tränger sig fram och berör varje cell i min kropp.

Förlorar mig själv, blottar mig själv och gör mig mycket sårbar.
Fånga mig, håll om mig och var rädd om mig.





Övriga genrer av denutannamn
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-04-26 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn