Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghet



Hittade dig där i ett ögonblick
(Jag) saknar dig
Förvandlades till tusen drömmar
Förstod vad de betydde

Förlorade dig där i sanningens stund
(Jag) litar på dig
Gav bort det enda hjärtat
(En) gåva att slita i stycken

Fläcka mig, rädda mig
Ta mig till mitt hem
Håll om mig, visa mig
Ta mig till mitt hem

Svagare nu, drar vätska från mig
(Du) dödar mig
Jag är inte rädd far vad du nyss gjort
(Utan) för vad du precis har blivit




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn