Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från eld till aska



Du tog mitt liv
i dina varma händer
Du släppte in mig
i din varma famn

Jag såg dig brinna
av outgrundlig värme
en värme att få vara där
att få älska
men det började regna
din eld släcktes
och dina varma händer
omfamnade mig inte längre

Jag kände kylan som spreds
Jag började bli sval
kvar lämnade du bara
en aska så mörk
mitt hjärta sotades
men jag glömde dig aldrig
ty din aska låg kvar
gömt i mitt hjärta




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn