Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det möjligt igen

Berättar om det som gjorts tidigare

Frågan är om framtiden kan göra det igen

Det vet bara framtiden

Den som möter nuet får se




Övriga genrer av denutannamn
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-04-28 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

denutannamn