Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känns det?

Solen skiner
och jag vill sitta där uppe
där uppe på molnet och känna hur det känns att titta ner
titta ner på folk




Fri vers av Knas_
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-06-21 12:08



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Att titta ner på folk känns bra. Snyggt skrivet.
2005-07-24

  Oproficiell
We Ask Alice Seebold!!

/Engla från Ängelholm
Himmlen.
Sweden
2005-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_