Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ibland är allt bara fel..) -


Att vara Verklighet, Trasighet.

Existensen flyter ut
Blir till flimrande mörker
till krutrök och månstoft
och jag litar inte längre på mig själv.

Vän klagosång
om slutet, om evig sömn
om VERKLIGHETEN du inte vill se

Stjärnorna i taket blinkar ikapp
Med dunket. Huvudvärkens 4-takt.
Och gråten river mer girigt nu.

Skymtar Slutets horisont
och dricker Död direkt ur flaskan
Om ett år är jag glömd
och min gravplats är vackert ovårdad

Jag är Verkligheten, Trasigheten
allt det som inte ingick
i ett ”Lycklig i alla sina dagar”

Existensen flyter bort
och jag nuddar horisonten.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 20:38



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
WOASH. Kick rätt in i solarplexus. Helt underbart! Stjärnorna i taket blinkar ikapp med dunket. Huvudvärkens 4-takt och gråten river mer girigt nu. Du är genial.Från det stycket och framåt är min favorit. Det var så underbart. Så fruktansvärt ärligt och djupt och nära.

Du kryper innanför min bröstkorg och stannar där.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence