Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

kunde jag se dig

skulle jag bli rädd för dig

och ditt leende








Bunden vers (Haiku) av Zaldo
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-05-03 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zaldo
Zaldo