Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå ögon

Det syns i ögonen
att du är rädd
att du släppt loss den
och nu löper den vild
i tankarna
och hjärtat.

Stäng den inne igen
bura den djupt
så svälter den
och försvinner
och ögonen
blir åter klara
kristal blå.




Fri vers av Eyglo
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-06-22 14:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här kan man fantisera som man vill och jag fantiserar om "hatet"-bra skrivet
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo