Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan till sommaren ~


Här är dagen

Sista daggdroppen
Som du fångade
På tungan
Är svald nu

Och morgonen med
\"Här är dagen\"
Viskar du
Till solen




Fri vers av Mangetsu
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-07 22:08



Bookmark and Share


    Melona
Så utmärkta rader
åtta stycken med maximum tre ord per rad...
Vilken bild du förmedlar och med enorm känsla,
jag darrar en stund
med nattfuktig dagg mot mina armar...

\"här är natten\"

TACKAR!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu