Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till, För och Om Dig, Tom. (Dina andetag river barriärer.) Tack för att du finns.


Du är helheten. (Evigheten, Verkligheten, Kärleken.)

Egentligen är Du så mycket mer
än bara ord på blanka papper
Du är på riktigt
och för ögonblicket är Du bara min.

En enda blick från dig
och allt jävla mörker i världen viker undan
Dina andetag mot min hals
och den totala lyckan är funnen.

Varje sekund utan dig
är definitionen på Saknad
Jag vill bara hålla om dig
och aldrig släppa taget.

Jag vill riva sönder tiden
ty Du och Jag är evigheten
och det krävs varken månsken eller havsglitter
för att göra oss vackrast i världen.

Du är hela jävla verkligheten
för du hängde min värld på trekvart.
och jag har aldrig varit mer levande
än vad jag är när jag är med dig.

Du är på riktigt
och jag andas bara för dig




Fri vers av Screaming Silence
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-05-08 12:15



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
\'jag vill riva sönder tiden
ty Du och Jag är evigheten
och det krävs varken månsken eller havsglitter
för att göra oss vackrast i världen.\'

du är vackrast i världen.
du skriver så underskönt.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence