Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M <3


Nästa mål i livet: Att sluta älska dig.

Läppar som inte skakar längre
Påklistrat hat

Skolan Pressen Livet Drömmar Framtid Minnen
Du.

Och just därför
För att att jag älskar dig
och inte kan bry mig om något annat.




Fri vers av Mangetsu
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 22:14



Bookmark and Share


    deb8
Otroligt vackert och sprött. Det i hela mig!
2008-05-16

    Melona
Dintextberörväldigtmycketochallaharvinogkäntsamma...

slutet är underbart starkt

\"Och just därför
För att att att jag älskar dig
och inte kan bry mig om något annat.\"
2008-05-15

  Noname
Vackert, berörande. Annat kan jag inte säga. Situationen igenkänd. Du får MVG du med.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu