Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll rinner Poesi längs väggarna.

Från ensamhet,
Till flykt,
Till att acceptera.

Det var långt ifrån sista natten
då Andas inte längre räknas till en frivillig reflex,
då jag skriker ljudlösa ord
och tröstar mig med zebraränder och Ipren

Inte sista natten Poesi rinner längs väggarna.

Att räkna sekunder in i evigheten
med mardrömskänslor och förvirrat tomrum vävda runt bröstkorgen.
När osäkerheten på existensen
och blodet blir vardag.

Men trotts all dödslängtan
så har Överlevnad virkat spindelnät runt mina ögonfransar
Jag lever med tron om att lidande har ett slut
och att vardagsmörkret en dag viker undan.

Vill du ansluta dig till mig
och leva i trots mot världen?




Fri vers av Screaming Silence
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-09 16:44



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
jag är redan ansluten syster.
jag lever för dig
igenom dig.

ikväll rinner Poesi längs väggarna
och om inte lidandet har ett slut vill jag iallafall göra det vackert.
2008-05-15

    ej medlem längre
Jag ansluter mig med glädje till alla som vill leva i trots mot världen...Nej, men allvarligt talat, dikten är mycket bra skriven och även om den innehåller en hel del svärta så kan man i slutet ana ett hopp. Och, tro mig, det hoppet Finns. Det krävs bara lite möda och en väldans massa Tid.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence