Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du-jag-soffan-yogite

Jag kände mig sinnessjuk i början
för jag drömde om dig varje natt
du tog dig in överallt
i alla hjärnans skrymslen

Jag drömmer om dig jämt nu också
oftast bara i förbifarten
lite sådär
-Hej hej
-Tjena

Men ibland tar du mycket plats
som när du bryter ihop vid potatisdisken på ICA
det är du med din långa kappa och din väska
ett stort berg med potatis bakom och du gråter

Eller när jag får en uppenbarelse
om att du aldrig lyssnar
och konfronterar dig ganska argt i en korridor
och du säger att jag inte är som jag är
utan
förmodligen bara dum i huvudet

Och jag vaknar förbannad men gapskrattar
när jag inser att vi är \"gifta\" till och med
när jag sover.




Fri vers av Christine Bylund
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 17:20



Bookmark and Share


  meeeww
ihh! så fint så fint..
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Christine Bylund
Christine Bylund