Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-kaniken.

Jag har gjort saker mekaniskt ganska länge nu.
Sovit tungt genom svarta nätter.
Vaknat med järnsmak.
Gått upp på viljan, bara.
Duschat utan att känna vattnet mot kroppen.
Ätit utan vare sig hunger eller mättnad.

Tuggat knäckebröd som en kvarn.
Struntat i att hälften kommit i bh:n och kliat.

Pekat med hela handen.
Skrattat med klang av koppar.
Spottat från balkongen innan jag somnat




Fri vers av Christine Bylund
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-14 18:08



Bookmark and Share


  camillala
shit, underbar!
2008-05-14

  Louise. J
Haha. Nice :)
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Christine Bylund
Christine Bylund