Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om allt

Jag satt i solen och tänkte
på livet och på framtiden idag.

på dagarna som skall komma och gå
på människorna jag kommer att möta
på människorna jag kommer att svika
på vänner som som kommit och gått
på liv som kommit och gått

och jag tänkte: är det allt?

Jag satt i solen och tänkte
på livet och på framtiden idag.

på dagarna jag skall njuta av
på människorna som lärt känna
på människorna jag älskat och älskar
på vännerna jag har och kommer att få
på mitt liv som är som det är

och jag tänkte: det är allt.

och allt räcker.




Övriga genrer av kaktus
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 23:16



Bookmark and Share


  filosofy
Hålla i fett? Låter inte det typ halvt motbjudande? :P
2008-08-18

  filosofy
Den kommentaren kunde man tolka på ett knäppt sätt kom jag på. >.< :)
2008-08-14

  filosofy
Håller fett med Calle ;]
2008-08-14

  Carl Thomas
Visst är solen fin?
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus