Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min väg ut från deppression, beskriver nog mest den styrka jag kände inför att faktiskt börja leva igen. Dessutom med en smula förälskelse.


New Goals

I have a new goal,
a new chapter has begun.
I have found my road again,
on which I\'ve started to run.

Now the dream is getting better,
I can\'t even find a letter
to describe the way I\'m feeling inside.
The dream has turned into a good ride!

It\'s too good to be true,
so I guess I\'ll stay here in dreamland with you!




Fri vers av Gagge
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-06 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gagge
Gagge